Мъжете не могат да прикриват изневерите си

Жените си мислят, че мъжете са умели лъжци и кръшкачи. Оказва се обаче, че представителките на нежния пол са много по-хитри и добри в изневерите

Новини

Неверните мъже е два пъти по-вероятно да бъдат хванати в изневяра от неверните жени, показва изследване.
Една десета от неверните мъже са хващани в изневяра спрямо едва една на двадесет от жените, защото дамите по-добре прикриват следите си.
40% от представителките на нежния пол заявяват, че им се е случвало са използвали приятел за алиби, който да им помогне да прикрият изневярата и им е осигурявал повече време да се виждат с новия си партньор.
Половината от мъжете и само 21% от жените са били разкривани чрез есемес или телефонно обаждане, сочи изследването.
Говорителката на сайта Сара Хартли заявява, че нехайните мъже често оставят мобилните си телефони без надзор, което позволява на партньорките им да ги разглеждат.
"За изненада, установихме, че мъжете могат да бъдат доста небрежни при прикриването на изневерите си.

   Жените са много по-внимателни, като не използват личните си електронни пощи или страница във "Фейсбук", а прибягват до други имейл адреси и СИМ карти специално за любовниците си.
"Технологиите могат да провалят изневеряващите съпрузи - необходим е един подозрителен есемес или имейл и всичко може да се провали.
Представителките на нежния пол е по-вероятно да споделят на приятели и да създават мрежа от такива приятели, които да ги покриват, ако възникне проблем", допълва говорителката.